Efecte speciale cu fum greu

Masinile de fum greu

Masinile de fum sunt aparatele cu ajutorul carora se creeaza efectele speciale din cadrul nuntilor, diverselor petreceri sau evenimente speciale. Aceste dispozitive functioneaza pe baza de gheata carbonica, in combinatie cu apa fierbinte. Masina de fum creeaza o patura de fum greu, care nu se ridica si da impresia ca protagonistii de pe ring danseaza pe nori. Efectul asupra celor din jur este  foarte puternic, iar scena este una de neuitat.

Pentru a produce fum timp de cinci minute fara oprire, o masina de fum are nevoie de 30 de minute pentru a se incalzi si de noua kilograme de gheata carbonica sub forma de blocuri. Daca doriti ca aparatul sa produca fum in mai multe reprize, atunci acesta va trebui reincalzit timp de o jumatate de ora si incarcat din nou cu gheata carbonica. Masinile de fum sunt recomandate a fi folosite in spatii inchise, deoarece curentii de aer din exterior pot imprastia fumul creat.

Valsul mirilor


Dansului mirilor este unul dintre cele mai asteptate momente ale unei nunti. Pentru ca acesta sa iasa perfect, este nevoie de un element inedit si inovator, care sa puna in lumina scena si pe cei doi protagonisti.

Tocmai de aceea, va punem la dispozitie metoda ideala pentru a transforma acest moment intr-unul cu adevarat memorabil. In timpul dansului, podeaua va fi acoperita de un fum greu, iar mirii vor parea ca plutesc pe aceasta patura de fum. Efectul este unul uimitor si este realizat tot cu ajutorul ghetii carbonice. Aceasta este folosita ca si „combustibil” pentru masini speciale de fum greu sau poate fi pusa in niste boluri care vor fi plasate in colturile ringului. Fumul ramane la nivelul podelei pe tot parcursul valsului, iar la final nu se ridica, ci dispare pur si simplu. Nu trebuie sa va ingrijorati, pentru ca nu lasa urme si nu are niciun fel de miros care ar putea produce neplaceri celor din jur.

gheata-carbonica-nunta2 gheata-carbonica-masina-fum