Gheata carbonica

efecte-speciale_03 bg_all_08 bg_all_05
Gheata carbonica pentru nunta Gheata carbonica in bauturi Efecte speciale cu fum greu

Gheata carbonica este obtinuta prin solidificarea dioxidului de carbon si are o temperatura de -78,5 grade Celsius. Dioxidul de carbon folosit in acest scop are o puritate de 99,9%, acelasi tip fiind folosit si pentru a impregna bauturile carbogazoase consumate la scara larga. Gheata carbonica are o destinatie 100% alimentara si indeplineste toate standardele de calitate. Aceasta gen de gheata mai este cunoscuta si sub denumirea de „gheata uscata”, deoarece nu se topeste la fel ca si cea obisnuita. In schimb, ea este supusa fenomenului de sublimare, ceea ce inseamna ca trece direct din starea solida in cea gazoasa.

Gheata carbonica nu este toxica si nu prezinta niciun risc pentru sanatatea omului. Produsul nu are miros, gust sau culoare si nu lasa niciun fel de urme sau reziduuri care ar putea cauza neplaceri.

Gheata carbonica se comercializeaza sub forma de granule, placi sau blocuri, in functie de destinatia finala. Domeniile si aplicatiile in care se foloseste sunt multiple, de la diferitele ramuri ale industriei (farmaceutica, alimentara etc), laboratoare de cercetare si pâna la efectele speciale pentru evenimente.